Over mij

Markus

Markus

Samen met mijn gezin woon ik in Santpoort Noord en heb ik mijn werkplaats vlakbij in Haarlem.

Design, met mijn handen werken en mooie dingen maken was altijd al mijn passie. Via vele omwegen kwam ik erachter dat houtbewerken en meubelmaken mij die perfecte combinatie biedt. Ik ben toen vol enthousiasme meubelmaken gaan studeren aan het hout- en meubileringscollege (HMC) in Amsterdam. En inmiddels werk ik al heel veel jaren in dit mooie vak waarin ik echt dategene gevonden heb wat ik met liefde en plezier doe.

Ik streef ernaar om elk project tijdig en met het hoogste kwaliteitsniveau af te ronden. Met een focus op persoonlijke service, maatwerk en goed overleg, is mijn doel de tevredenheid van de klant.

Kwaliteit en duurzaamheid

Zo duurzaam mogelijk werken vind ik erg belangrijk. Ik gebruik materialen van hoge kwaliteit met een lange levensduur en die zo milieuvriendelijk als mogelijk zijn. Ik gebruik FSC en PEFC gecertificeerde hout. Waar mogelijk gebruik ik alleen Europees hout, ik vermijd tropisch hout. Op deze manier hebben mijn klanten zo lang mogelijk plezier van hun door mij gemaakte meubels en sparen we tegelijkertijd het milieu.