Maatwerk tafels

Een tafel die volledig op maat gemaakt is, van het materiaal en op het formaat dat past in jouw woning. Ik denk graag met je mee en kan de tafel maken die volledig naar jouw wens is. Zie hieronder een aantal voorbeelden van door mij gemaakte tafels.

Tafel van eiken fineer, Santpoort-Noord

Tafel van dik eikenfineer waarbij de poten elk bestaan uit twee poten die door het blad zijn gestoken en als het waren ‘een rondje om de tafel’ lopen. De rand is dikker zodat het lijkt of de tafel een mooi, dik massief blad heeft. Met omgezette kanten zodat de tekening doorloopt. Een uitdagende klus omdat de acht poten natuurlijk wel allemaal prefect moesten lijnen met elkaar.

  • Design tafel Santpoort-Noord
  • Design tafel Santpoort-Noord

Tafel voor in de hal, Santpoort-Zuid

Hal tafel ontworpen en gemaakt voor de klant, passend bij de rest van het interieur. De tafel is gemaakt van massief eikenhout, het blad is zwevend gemonteerd. Het geheel oogt slank en strak. Afgewerkt met ultra matte lak.

  • Massief Eikenhouten tafel Santpoort-Zuid

Tafel van massief walnotenhout, Amsterdam

Voor deze tafel heb ik de klant gevraagd voorbeelden te geven van tafels en houtsoorten die zij mooi vond. Op basis daarvan ben ik gaan ontwerpen. Massief notenhout moest het worden. Een dure houtsoort, maar wel erg mooi en goed passend bij de Gispen stoelen en de eikenhouten vloer. De woonkamer is niet groot en dus moest de tafel mooi slank worden. De poten zijn onder een hoek van 45 graden door het blad gestoken, een precisie klus met een heel mooi resultaat.

  • Notenhouten tafel Amsterdam
  • Notenhouten tafel Amsterdam

Tafel van Zebrano hout met stalen poten, Amsterdam

Maatwerk opdracht voor een klant die een tafel van Zebrano hout wilde. Ik heb toen gekozen voor de combinatie met geborstelde stalen poten die in het blad zijn ingelegd. Dit geeft de tafel een stoer uiterlijk. De poten wijzen allemaal dezelfde kant op en lopen zo als het ware rond de tafel.

  • tafel van Zebrano

Kijk hier voor maatwerk keukens of maatwerk kasten