Maatwerk kasten

Bij Markus Meubelmaker ben je aan het juiste adres om kasten op maat te laten maken. Volledig afgestemd op jouw wensen en passend bij jouw interieur. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Televisie meubel Haarlem

Luxe, volledig op maat gemaakt televisiemeubel met akoestisch paneel en leren zitgedeelte. Het warm grijze deel van de kast is gemaakt van furniture linoleum. Een natuurlijk product met een mooie matte, luxe uitstraling. Het donkere open kastdeel bestaat uit geolied eiken fineer. De akoestische achterwand ziet er niet alleen mooi uit, maar verbetert meteen de akoestiek in de woning. Een kussen van leer, vervaardigd door Meubelstoffeerderij Rianne, maken het bank deel af. Door het plaatsen van een bijpassende roomdivider van eiken balkjes is het zitgedeelte van de woning stijvol afgescheiden van de rest van de kamer.

Kast Santpoort-Noord

Volledig op maat gemaakte kast voor in de woonkamer. Met veel bergruimte uit het zicht en bergruimte in het zicht voor items die gezien mogen worden. Een echte blikvanger in de woonkamer waarin werkelijk alles opgeborgen kan worden. Diverse vakken van verschillende afmetingen, verborgen lades. Kastdeuren zijn touch to open. Gemaakt van HPL op berken multiplex met open vakken van eikenfineer.

  • Kast op maat Santpoort-noord
  • Detail kast op maat Santpoort-Noord
  • Kast Kast op maat Santpoort-Noord

Badkamermeubel, Santpoort-Zuid

Gemaakt van drielaags massief eiken, afgewerkt met monocoat chocolate olie. Gefreesde grepen. De kast is zwevend geplaatst.

  • Badkamer kast
  • Massief Eikenhouten badkamer meubel op maat Santpoort-Zuid

Zwevend badkamermeubel, Amsterdam-IJburg

Maatwerk badkamerkast, gemaakt van essenfineer op berkenmultiplex, afgelakt met ultra matte beschermende lak.
In verstek gezaagd met doorlopende houtstructuur en inliggende ladefronten.

  • Essen badkamer meubel op maat Amsterdam IJburg

Ladenkast op maat, Santpoort-Zuid

Klant vroeg mij een gangkast te ontwerpen die paste bij de rest van de meubels. Gemaakt van massief eikenhout, afgelakt met Monocoat white 5 %. In verstek gezaagd met doorlopende houtstructuur en inliggende ladefronten. De poten zijn zo geplaatst dat het kastje niet omvalt met open lades gevuld met zilver bestek.

  • Maatwerk massief Eikenhouten gangkast Santpoort-Zuid
  • Masief Eikenhouten kast op maat Santpoort-zuid

Kast voor gang, Haarlem

Gangkast met zwevend onderstel. Onderstel gemaakt van massief eikenhout met mooi zichtbare houtverbinding. De kast is gemaakt van HPL op populieren multiplex met ingefreesde grepen in de deurtjes. Passend bij interieur van de klant.

  • Hal kastje op maat Amsterdam IJburg

Kast voor achterwand keuken met bar, Amsterdam

Klant zocht naar een afwerking van de achterwand van de keuken die zowel stijlvol als functioneel was. De keuken is zo keurig afwerkt met een eikenhouten bar en bergruimte voor alle flessen en het glaswerk. Hoogte van de planken is aanpasbaar en de diepte van de kast is zo bepaald dat flessen er exact inpassen en de kast toch mooi slank bleef.

  • Kast voor achterwand keuken

Kijk hier voor maatwerk keukens of maatwerk tafels.