Maatwerk keukens

Ben je op zoek naar een kwalitatieve hoogwaardige keuken die volledig voldoet aan jouw wensen, neem dan contact met mij op. Hieronder een aantal voorbeelden van door mij op maat gemaakte keukens.

Duurzame keuken op maat, Santpoort-Zuid

Ontwerp in samenwerking met klant, passend bij het interieur van de villa in Santpoort-Zuid. De onderkasten zijn gemaakt van massief eiken. Waarbij ik ervoor gezorgd heb dat de tekening van het hout overal doorloopt, in de frontjes en ook in de plint. Het eikenhout is afgelakt met een kwalitatief hoogwaardige ultra matte lak. De hoge kasten en bovenkasten zijn van Fenix HPL. Dit is een duurzaam nano tech materiaal, dat geen vingerafdrukken of vlekken achterlaat. Alle deuren en lades zijn touch-to-open, inclusief de vaatwasser. De vriezer heeft een ingefreesde greep.

  • Massief Eikenhouten keuken op maat Santpoort-Zuid
  • Keuken op maat Santpoort-Zuid massief Eikenhout met Fenix HPL

Strakke, moderne keuken, Amsterdam IJburg

Moderne en volledig greeploze keuken. Uitgevoerd in 18mm HPL, met losstaand zwart contrasterend eiland. Ook de hoge koelkast is greeploos waarbij het lijnenspel van de onderkasten in de koelkastdeur is doorgevoerd. Alle lades en deuren zijn touch to open, inclusief de koelkast. De keuken past perfect in het minimalistisch ontworpen interieur van deze nieuwbouw villa op IJburg.

  • Keuken op maat Amsterdam IJburg
  • Keuken op maat Amsterdam IJburg

Rustiek eiken keuken, Haarlem

Keuken op maat gemaakt van rustiek eiken met greeplijsten. Afgewerkt met monocoat pure olie. Zelf ontworpen en gemaakte grepen.

  • Keuken op maat Haarlem
  • Keuken op maat Haarlem

Kijk hier voor maatwerk kasten of maatwerk tafels.